.:: comenzi la domiciliu in Constanta

Cea mai nou aparuta figura de comenzi la domiciuliu este Bari Constanta. Meniul cuprinde diferite sortimente de pizza dar si o multitudine de alte produse din pui si porc plus traditionalele mamaligute, sarmalute sau chiftelute. Am aflat de acest Bari de la amica mea Andreea, care mi-a scanat pliantul de mai jos.


(UPDATE) 8 Aprilie 2010
La fel ca si Da Stefano, cred ca si Bari nu mai exista.


Apropo de comenzi, shaworma la domiciliu exista in Constanta? Sau ce alte site-uri cu livrare la domiciliu a mancarurilor sau a diferitelor produse alimentare stiti in Constanta?

Pe acelasi subiect, care pizzarie credeti ca are cea mai buna pizza? Ultima oara cand imi amintesc sa fii mancat o pizza buna a fost la Scoica sau pizza cu fructe de mare de la On Plonge. Aia de la Scoica era moale si proaspata, cand trageai de felie se intindea cascavalul. Asa trebuie sa fie o pizza. Deci stiti de o asemenea pizza pe undeva? Am impresia ca La Scoica are comenzi la domiciliu, insa care e comanda minima?

---------------------------------------------------------------------------------------------
(Update) Ok, aici o sa scriu ce mi se raspunde la subiectul asta.

Comanda Shaworma la domiciliu in Constanta - Prietenul meu rony imi zice ca papa-bun se ocupa de asa ceva, au si site au si shaworma si multe. Foarte bine asa. Lista va continua.

Comanda Mancare Chinezeasca la domiciliu in Constanta - De dragul gugalitilor, am schimbat numele articolului, plus ca de aia scriu titlurile asa elaborat. Bun, deci in Constanta, din cate stiu eu, poti comanda mancare chinezeasca de la Chinese Garden si mai nou, de la Yu Ming, acesta din urma tocmai l-am descoperit in cutia mea postala. Cum site-ul nu le merge, postez aici pliantul. Sunt curios cum e Puiul Ping-Pong si evident mi-ar placea sa vad modul de preparare.

---
Comenzi la domiciliu de la Cin-Cin (Pizza, Shaworma...) - click

---
Sabroso ( Pizza, Meniu) - click

---
La Scoica (Peste, Ciorbe, Alcool) - click (comanda minima = 30 de lei)

---
Smiley Food (Pizza, Tigari) - Update. a disparut si asta cred

---

Famous fast food (Pizza, Shaworma, Hamburger, Meniu, Paste, Suc, Bere) - click (comanda minima 30 si 35 Ron)

---
Uncle Sam - click

Deci suntem in Ianuarie 2010, si m-am trezit cu un pliant de la pizzaria Uncle Sam. Printre altele, au pizza la metru. N-am incercat niciodata, dar ma tenteaza.


(Update) Aprilie 2010

Noul pliant Uncle Sam:

Pizza Delicious (Pizza, Paste, Meniu, Ciorbe, Specialitati) - click (comanda minima: 25 lei)
---


.:: Pizzerii in Constanta

.:: Alte discutii despre comenzi la domiciliu in Cta, aici

Etichete: