Am primit 2 mail-uri pana acum, de la persoane care erau candva in lista mea de Messenger. Mail-ul e simplu, are titlul "Buna! Ce-i cu pozele astea? :-o" si continutul mail-ului este "http://mymodeljam.com/pictures/index.php?id=id_tau.html".
Avand in vedere forma link-ului, pare a fi doar spam, nu virus. Oricum, nu mi-a detectat nimic sistemul, insa e ceva nou, ca primesc acelasi spam de la id-urile din adressbook-ul meu.
Eu, Dragoș Asaftei
Cu 2 ore în urmă



6 comments:
si eu primesc, e gandita bine faza, insa tot spam ramane :)
salut ce credeti ca e faza asta??? am primit sui eu iar site-ul respectiv e un ra**t de site in constructie care nu arata nimic. Oare sunt niste mail-uri spam care se genereaza automat din cauza vrunui virus sau ceva de genu???
Ce ai zis "gata, ia sa ma vezi acum in ipostura aia porno de cand m-am fotografiat eu beat cu tipa aia..." :))
e o gluma stupida, link-ul nu duce nicaieri; nu te speria, circula pe net glumita de 2 lei; toti am primit.
Da, da...o porcarie! Am primit si eu insa nu e nimic grav! Relax!
Pentru cei care au impresia ca-i un site gol.. asta-i si scopul.. sunt 100% sigur ca lanseaza un exploit (care probabil functioneaza doar pe un browser aparte), asa reuseste sa intre in calculatoare sa ia datele si sa trimita mail direct de pe yahoo catre tot Address book-ul persoanei. Eu l-am primit de la un amic. Deci NU ESTE O GLUMA PROASTA si NU DATI CLICK !... Apropos poate fi un exploit nou si sa nu fie detectat de antivirusi.
Trimiteţi un comentariu