Ieri am făcut din întâmplare un mini Blogmeet !


Îmi era dor să mai ies cu Sagi la o bere și am zis să facem asta cât mai de curând. Am vorbit noi ceva de Sâmbătă dar până la urmă am grăbit întâlnirea pentru Miercuri. Am zis să ne aducem mai bine și mândrele cu noi și dacă tot făceam o treabă, am propus să anunțăm și bloggerii dintr-un grup de-al nostru. De la 2 persoane am sărit la 4 iar apoi la 13!


La terasa barului Friends & Co am plănuit ieșirea. Și eu și Sagi am întârziat câteva minute așa că primii la fața locului, uitându-se confuzi prin jur văzând că nu mai e nimeni, au fost Diana Slav și Adrian Siea. Eu am sosit al treilea iar imediat după a apărut și Ionuț Staicu. Parcă apoi a venit și Sagi cu mândra lui, Iulia, iar apoi a apărut și Maria, o bloggăriță ce face poze pe stradă sau în City Park Mall sau oriunde la ținutele oamenilor. A sosit și mândra mea și deja nu mai aveam loc la masă. Am cerut un scaun la două mese și nimeni n-a vrut să-mi dea. La a treia masă un tip deja mă aștepta și din privire mi-a dat aprobarea fără să mai apuc să cer. Am stat ca vulturii cu ochii pe alte mese ce se eliberau și imediat am mai alipit una iar mai apoi încă una, peste capul clienților ce își serveau liniștiți berea. A apărut între timp și Calavera și Radu Tuglea, ce a contribuit în plus la notă, făcând astfel o mică cinste unora. M-a mirat și bucurat apariția lui Vali fostul Hopa Mitică și Blue Pink, ce a venit împreună cu sora lui ce m-a mirat că există iar apoi și-a mișcat curul și ddumi la eveniment.


Se poate vedea că din două mese am ajuns la patru și uite că ne-am descurcat! Am vorbit desigur despre toate subiectele posibile, mai ales despre IT și ceva Tehnologie dar și despre politică și Festivalul Antic Tomis sau subiecte din domeniul Familie. Radu a propus o secțiune pentru Constanța pentru Blogal Initiative, Sagi înjura tot despre tot iar apoi povestea câteceva despre Istanbul și societate, Diana îmi povestea despre free tour-ul ei prin oraș și a sperat să ieșim de curând la o plimbare pe aici pentru a face schimb de informații, Adrian se duce să se cațere pe Mont Blanc (asta după ce a cucerit Vf. Moldoveanu), Radu iar spunea câteceva dar vorbea cam încet și nu-l înțelegeam, Ionuț încă este un om masiv iar asta este ceea ce este, Tibi Calavera râdea amuzat de fel și fel de lucruri (are un râs inconfundabil), ddumi protestează în fața alcoolului dar...el să fie sănătos, Maria era cam tăcută dar am băgat-o eu în seamă puțin iar Vali se lăuda că nu se laudă despre tot (nu că n-ar avea destule lucruri bune cu care să se laude pe merit).

A fost frumoasă întâlnirea și am rămas câțiva din noi până pe la 12-1 noaptea pe acolo. Am mers apoi la o shaworma la bulevard și uite că am făcut-o și pe asta! Totul pornit de la o idee simplă de ieșit la bere. N-au venit alții (precum Adriana Melnic ce vine de abia Vineri în Cța sau Florin Sîrbu ce era la muncă...) dar mai sunt zile și mai putem face oricând o ieșire de genul. Bună dispoziție să fie...

Etichete: , ,