Diana vrea să facem sex în trei !

Wow...ce e-mail mi-a trimis cineva! Nu o cunosc dar mi s-a prezentat ca fiind Diana și cică suntem vecini. Vecini de oraș, nah.

I-a venit ei așa din senin să-mi propună o partidă de sex în trei, împreună cu buna ei prietenă de 24 de ani! Norocosul de mine! Menționează că sunt studente, deci e mult mai bine așa, mai de încredere, așa-i ? Stau ambele într-o garsonieră cică. Mă...aici deja îmi pun întrebări. Dacă e garsonieră în zona CET sau Palas, e cam riscant. Dacă e o garsonieră prin Tomis Nord, s-ar putea de abia să încap în toaletă, unde sunt șanse să nu aibă nici măcar cădiță de duș. În fine, nu asta ar trebui să mă intereseze nu? 

Ia să vedem ce caută Diana de la un băiat. În primul rând își dorește un bărbat "pasional". Deci nu un băiat, un bărbat în toată firea! Bărbatul poate are șanse mai mari să aibă o mașină, un salariu... Apoi, bărbatul trebuie să fie "dornic de experiențe și senzații noi". Păi să știi că atunci când apare un nou produs sau o nouă aromă la chips-uri, mi le cumpăr din curiozitate și de dragul experimentului. Chiar de curând nu am mai comandat pizza ci am vrut senzații noi de la mâncarea Chinese. Oare mă calific? 

Se vede că-i studentă, mi-a trimis mesajul la ora 6:36 dimineața. Posibil avea un examen greu azi pe la ora 7 sau 8. 

Ca s-o contactez mă invită să-i trimit un sms. Ciudat număr de telefon are. De fapt e destul de cool. Poate e hipsteriță sau artistă. Conținutul textului este cam îndrăzneț. Mă gândeam că m-ar pune mai degrabă să trimit un sms gen "TIPUL PASIONAL" dar...dacă sunt studente, poate nu au timp de ocolișuri. Dacă nu mai am mult credit, oare pot să-i trimit direct adresa mea? Am trei camere și am și un beci așa...pentru senzații tari. 

Râdem, glumim dar mulți își aruncă banii pe fereastră pentru astfel de mesaje și promisiuni ce deseori, prin metoda asta, nu cred că ajung la o concluzie fizică. Sex în trei, auzi tu! Been there, done that. Se vor ivi ocazii mai bune pe viitor zic eu, cu o altă Diana...ce nu-mi cere 1,5 euro pe sms. 

Etichete: ,